Ik blijf student, maar niet bij de LOI

Afgelopen weken is het mij duidelijk geworden dat het voor mij geen zin had om mijn studie Software Engineering voort te zetten bij de LOI. Een groot aantal modules zijn nog niet af en komen pas half 2010 beschikbaar en de organisatie is ook niet bepaald meewerkend. Men denkt niet met je mee en alhoewel de eerste lijn helpdesk zeer hulpbehoevend is, zijn alle lijnen daar achter gesloten boeken. Niets is mogelijk en zeker meedenken met je probleem schijnt verboden te zijn!

Daarom ben ik gisteren eens gaan kijken bij de Haagse Hogeschool, een van de opties die ik had na een kleine oriƫntatie. Een goed gesprek met een decaan liet zien dat ik vrij veel vrijstellingen kon krijgen en de opleiding nog 2,5 jaar moet doen om dan uiteindelijk het door mij verlangde HBO papiertje te krijgen. Nou papiertje, na al die moeite PAPIER in hoofdletters!

Nog niet alle kogels zijn door de kerk, maar veel problemen worden er niet verwacht. Kortom, per 31 augustus ben ik student van de Haagse Hogeschool en gaan we met frisse moed werken aan de HBO opleiding informatica, in deeltijd.