Studieupdate: De Haagse Hogeschool

Sinds september studeer ik aan de Haagse Hogeschool. Na 2,5 jaar een studie volgen bij de LOI zit ik weer in de schoolbanken en moet je samenwerken, in plaats van alles alleen te doen.Niet dat ik daar wat tegen heb, maar het is wel weer een omslag.

Inmiddels begint week 5 van de studie en zijn we goed onderweg in ons project. De opdracht is het maken van een website in PHP & MySQL. Voor mij niet heel moeilijk omdat het mijn dagelijks brood is, maar voor veel anderen in de klas zijn het de eerste stappen in de informatica. Voor veel anderes is het wennen aan het school model. Veel zelf doen en niet met de hand worden meegenomen door de docenten. Je moet het zelf doen en wat dat betreft komen mijn ervaring met de LOI goed van pas.

Nu nog een paar weken werken aan het project en dan alweer 10 weken vrij aangezien ik niets anders kan doen in die periode. Voor de minors heb ik vrijstelling en aan de andere blokken kan ik nog niet beginnen. Het begin is dus nog niet zo zwaar, maar dat komt vast in de komende blokken nog wel.

De eindproducten zal ik aan het eind van het project online zetten.