I want to become a better… programmer

Nee, dit gaat niet over het lied “Better Man” van Robbie Williams (link), maar meer over hoe ik mij beter kan ontwikkelen als programmeur. Al lange tijd ben ik er wel achter dat ik nog geen top programmeur te noemen ben en dat wil ik natuurlijk wel verbeteren. Nu ben ik op zoek naar hoe ik dat kan bereiken. Natuurlijk door veel te coden en in te lezen, maar ik heb een eigen bedrijf en daarin niet iemand die op hetzelfde of hoger niveau dan mij zit.

Kortom, ik wil tips op mij zelf te verbeteren als programmeur zodat ik betere applicaties maak en een completere programmeur. Wie heeft er tips voor mij? Goede boeken, leuke projecten om mee te werken en verder. Wat betreft studie ben ik al bezig met een LOI HBO Informatica opleiding, maar voor mijn gevoel is dat niet genoeg.

Bij voorbaat dank!