Zuiderpark en zon, deel 2

Heb ik in deze thread al gemeld dat er leuke, kleine bandjes en artiesten naar Parkpop kwamen, donderdag de 16e heeft de organisatie nog meer namen bekend gemaakt en niet de minste! Zo komt mister Guus Meeuwis naar Den Haag! 12 juni ga ik al naar zijn thuis concert en aan het eind van de maand kunnen we het dus dunnetjes over doen!

Maar ook Boris, “Keep The Soul Alive”, is aanwezig op het gratis festival en met het laatste album in het achterhoofd ga ik toch echt even kijken bij deze nieuwe soulheld. Voor iedereen die de jaren 70 van dichtbij heeft meegemaakt, kennen jullie The Buzzcocks nog? Heerlijke, ouderwetse britse punk!

Daarnaast ook nog nieuw talent in de vorm van De Staat en, een schijnbaar bekende, reggea ster Micheal X. Vooral naar de Staat Live ben ik benieuwd. In tegenstelling tot vorig jaar denk ik ook dat we de hele dag gaan rondbanjeren in het Zuiderpark! Tot dan?