Ik stop met ondernemen!

Deze week kon het dan eindelijk bekend worden. Ik heb besloten om te stoppen als ondernemer. Een beslissing die niet bepaald makkelijk genomen is, maar wel heel goed voelt.

Zes jaar lang ben ik aan de gang gegaan met Mediactief en heb ik geprobeerd mijn droom te realiseren. De laatste maanden kwam ik er echter steeds meer achter dat ik het niet zo gevormd kreeg zoals ik het graag zou willen hebben. Helaas, had ik ook niet het vertrouwen dat ik dit wel voor elkaar kreeg zoals ik zou willen. Als je daarbij optelt dat ik daardoor ook steeds meer het plezier kwijtraakte, dan is er maar een juiste beslissing.

En om eerlijk te zijn voel ik me er heel goed bij. Het is de juiste beslissing geweest en zeker ook geen schande. Ik voel dan ook geen schaamte en zie het ook niet als falen. Ik heb het geprobeerd en op tijd ingezien dat het mooi is geweest.

Het bedrijf is verkocht aan Eleven in Maasdijk. Zij nemen mijn klanten over en ook ik zal mij bij hun team voegen als webdeveloper. Daar kan ik gaan doen wat ik echt wil doen en dat is het ontwikkelen van (web)applicaties. Lekker in de code duiken zonder te denken aan de BTW aanslag die nog moet gebeuren en dat soort zaken.

Zes jaar lang heb ik me vol overgave gegeven voor mijn bedrijf en mijn klanten. Ik wil hun dan nogmaals ontzettend bedanken voor hun vertrouwen in mij en mijn team. Ik waardeer het zeer en weet zeker dat we samen met Eleven nog betere service en kwaliteit kunnen verlenen.

Ik heb er de volste vertrouwen in!