het eerste schooljaar zit er op

Vorig jaar rond deze tijd besloot ik dat het echt niet verder kon met de LOI. Als ik namelijk door zou gaan met de HBO opleiding informatica bij hun, dan zou ik mijn diploma eens in 2020 op kunnen halen. Iets wat niet mijn bedoeling was. Na een korte oriƫntatie besloot ik om mijn gelukt te gaan beproeven bij de Haagse Hogeschool.

Het afgelopen jaar heb ik op dit blog al geregeld gepost hoe de opleiding mij verging. Over het algemeen ben ik best tevreden met de HHS, natuurlijk zijn er behoorlijk wat rare situaties, maar inmiddels begrijp ik ook wel dat je die overal wel tegenkomt.

Het laatste blok moesten we van een zeer oud en slecht geschreven programma het beheer op ons nemen en daar nieuwe functionaliteiten inbakken en dat volgens nette beheer methodes. Met weer een deels nieuw project groepje ging het ons aardig af. Voor de praktijk opdracht kregen we een 7 en voor de theoretische toets had ik een 7,3. Prima voor elkaar dus!

Eindresultaat van het eerste jaar is dan ook dat ik met de diverse vrijstellingen in het eerste jaar al 105 studiepunten heb gehaald, de propedeuse binnen is en dat ik lekker op schema lig om over 1,5 jaar het diploma op te halen.

Kortom… doe mij nog maar zo’n schooljaar!