Studie update

Het is alweer even geleden dat ik hier wat hebt geschreven dus laat ik maar even vertellen hoe ver het met de studie op dit moment is.

Inmiddels heb ik de portfolio-opdracht voor het themablok Analyseren binnen. Het is een flinke opdracht, uiteindelijk was mijn rapport meer dan 40 pagina’s groot. Na een aanpassingsronde was het rapport goed en nu wacht ik alleen nog op akkoord voor de reflecties.

Wat blijft er dan nog over? Nou voor dat ik op vakantie ga wil ik nog proberen om het Oracle certificaat en SIAA of ITPMA te halen. Dan zou ik na mijn vakantie nog maar drie modules kunnen doen. De rest moet ontwikkeld worden.

Op dit moment ben ik dan ook in gesprek met de LOI hoe we dit gaan oplossen. Al met al kan ik straks niet zo veel meer doen voor de opleiding.

Als je tips hebt over het Oracle 1z0-042 examen dan hoor ik het graag!